Zondag 12 maart 2023

met Peter Bus

Samenkomst

Mededelingen, liederen en de preek.

3 Reacties

 1. J. Lam

  hoe moeten wij de eerstgeborene in ons gezin ,is onze eerstgeborene onze oudste zoon verworpen wij begrijpen hier niet van want onze eerstgeborene kreeg bij zijn opdragen in de gemeente een bijzondere profetie door dit kind zullen vele duistere deuren geopend worden wij kunnen van deze in de preek gemaakte stelling door br.bus alleen begrijpen dat het met de eerstgeborene niet goed gaat

  Antwoord
 2. j.Lam

  hoe moeten wij de eerstgeborene in ons gezin zien is de eerstgeborene verworpen volgens .br Bus

  Antwoord
 3. Peter

  Beste J. Lam,
  Hartelijk bedankt voor uw reactie. Goed dat u om verduidelijking vraagt. Onbedoeld was mijn uitspraak dat God de eerstgeborene verwerpt wellicht te direct en was het beter geweest de aangehaalde voorbeelden toe te lichten aan de hand van de betreffende verzen uit Gods Woord waarin dit duidelijk naar voren komt.

  Bedoeld echter was om samen tot de conclusie te komen dat God onze eerste geboorte verwerpt en wij alleen door nieuwe geboorte (wedergeboorte) deel kunnen krijgen aan het eeuwig leven.

  Of wij nu zelf eerstgeborene in een gezin zijn (zoals uw zoon) of niet, voor alle mensen geldt dat God hen zoekt, liefheeft maar alleen kan verzoenen op grond van het bloed van het Lam (Zijn Zoon Jezus Christus).

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *